Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Written by Dom Koprivnica Friday, 02 August 2019 12:17

 

Svim žiteljima Koprivničko-križevačke županije čestitamo 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

 

Prezentacija pogače z orejima članica Udruge žena grada Đurđevca

Written by Dom Koprivnica Thursday, 25 July 2019 10:17

Pogača z oreji se od 2017. godine nalazi na listi nematerijalne kulturne baštine Ministarstva kulture RH, a zaštitile su je članice Udruge žena grada Đurđevca. Članice Udruge, zajedno s TZ Đurđevca, osmislile su i jedinstveni gastro suvenir "cocel z pogačom z oreji" koji je obogatio turističku ponudu grada. Našim su korisnicima članice Udruge prikazale kako se radi pogača z oreji, čuli smo ponešto i o njezinoj povijesti, a na kraju smo ju imali prilike i kušati.

Galerija fotografija

 

Pjesnički susret s Elzom Herceg

Written by Dom Koprivnica Friday, 12 July 2019 12:50

 

Naša draga gošća Elza Herceg održala je pjesnički susret. Uz njezine predivne stihove i pokoji vic svi smo se lijepo proveli, a da bi doživljaj bio potpun pobrinule su se Zlatica Međimorec i Katica Požgaj.

Galerija fotografija

 

"Put svile u Hrvatskoj, Podravini i Koprivnici" te tehnike oslikavanja svile

Last Updated on Friday, 05 July 2019 10:48 Written by Dom Koprivnica Friday, 05 July 2019 10:40

U Domu je održana prezentacija o svili i svilarstvu u Hrvatskoj, Podravini i Koprivnici te tehnikama oslikavanja svile koje su prezentirali umjetnica Slavica Vitković i povjesničar Nikola Cik. Prezentaciji su prisustvovali zamjenik župana, gospodin Ratimir Ljubić i ravnateljica Doma, gospođa Vesna Križan. Na izložbi su se mogli razgledati razni predmeti od svile (nakit, marame, kravate, slike i ostalo) koje gđa.Vitković izrađuje godinama. Povjesničar Nikola Cik je pak održao edukativno predavanje o povijesti svilogojstva i svilarstva u Hrvatskoj.

Galerija fotografija

 

Page 7 of 127

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting