Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Proslava Dana Doma

Last Updated on Friday, 05 April 2019 11:06 Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 10:50

28. rođendan Doma najprije smo proslavili s korisnicima prigodnim programom. Bojan Koštić je promovirao svoj film "Slike iz Doma", a pjesmom su nas zabavljale Katica Požgaj i Zlatica Međimorec. Nakon programa, zabava se je nastavila u restoranu uz glazbu Ivice Đopara. Drugi dio proslave protekao je uz mnogobrojne goste; župana Darka Korena, zamjenika župana Darka Sobotu, predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara, gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića te mnoge druge uvažene goste. Čestitkama Domu uz našu ravnateljicu Vesnu Križan i gradonačelnika Mišela Jakšića, pridružio se i župan Darko Koren i poručio: "Najbolju ocjenu ove ustanove mogu dati sami korisnici i njihove obitelji koji svakodnevno koriste njihove usluge. Ovdje se brine o 270 korisnika, s oko 80 zaposlenih, a sigurno smo jedna od najorganiziranijih ustanova socijalne skrbi u Hrvatskoj, barem to govore svi oni koji nas mogu objektivno usporediti sa sličnim ustanovama. Doista smo mnogo truda i sredstava uložili u ovaj standard, pokušavajući cijenu usluge održati na minimalnoj razini. Još jednom vam čestitam rođendan i želim vam puno pozitivnih emocija u ovoj sretnoj kući." Posebnost naše svečanosti bio je program učenika 3.C razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski koji su govorili o brizi za starije, a u ostatku programa sudjelovali su Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice i domska recitatorska grupa.

Galerija fotografija

 

Podjela nagrada pobjednicima Turnira Nada

Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 09:32

 

Zahvaljujući našim sponzorima, pobjednicima Turnira Nada podijelili smo vrijedne nagrade. Još jednom čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo se sponzorima!

Galerija fotografija

 

Druženje s volonterima Mladeži HDZ-a KCKŽŽ

Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 09:16

 

Volonteri Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Koprivničko-križevačke županije družili su se s našim korisnicima na bolničkom i stambenom dijelu.

Galerija fotografija

 

Proslava rođendana korisnika u ožujku

Written by Dom Koprivnica Thursday, 21 March 2019 13:04

 

Naši korisnici rođeni u ožujku proslavili su rođendane uz svoje najmilije!

Galerija fotografija

 

Page 9 of 121

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting