Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Edukativna tribina Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi KCKŽŽ

Written by Dom Koprivnica Monday, 30 September 2019 11:00

U organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi KCKŽŽ u Domu je održana edukativna tribina na temu doživotnog i dosmrtnog uzdržavanja. Tribini su prisustvovali predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo KCKŽŽ Draženka Vadla, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak te ravnateljica Doma Vesna Križan.

Galerija fotografija

 

Proslava rođendana korisnika u rujnu

Written by Dom Koprivnica Friday, 27 September 2019 08:46

 

Naši korisnici rođeni u rujnu proslavili su rođendane uz svoje obitelji i prijatelje!

Galerija fotografija

 

Hodočašće na Mariju Bistricu

Written by Dom Koprivnica Friday, 27 September 2019 08:19

I ove smo godine zajedno s našim domskim dušebrižnikom vlč. Davorom Šumandlom i kapelanom Dariom Levanićem održali još jedno u nizu hodočašće na Mariju Bistricu. Nakon održane svete mise koju je predvodio biskup bjelovarsko-križevački, mnsr. Vjekoslav Huzjak i križnog puta, korisnici Doma i članovi Kluba Mariška uputili su se na ručak u Vilu Vladimir. Da nas je poslužilo lijepo vrijeme i pratilo dobro raspoloženje možete pogledati u galeriji!

Galerija fotografija

 

Sudjelovanje na Maksimirskim jesenima

Last Updated on Thursday, 19 September 2019 12:00 Written by Dom Koprivnica Thursday, 19 September 2019 11:47

Korisnici Doma i članovi Kluba za starije osobe "Mariška" sudjelovali su na 16. Maksimirskim jesenima. Članovi Kluba Mariška ostvarili su zapažen rezultat s osvojenim 2. mjestom u ukupnom sportskom natjecanju, 1.mjestom ekipno u visećoj kuglani, 2. mjestom ekipno u pikadu, Nada Videc 2. mjesto u visećoj kuglani te osvojenim 2. mjestom u likovnom stvaralaštvu Marice Jalšovec. U kulturno-umjetničkom programu manifestacije nastupio je Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod vodstvom Ane Pleskalt. Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima Doma i Kluba Mariška!

Galerija fotografija

 

Page 9 of 130

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting