Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Nastup lutkarske skupine "Kopriva pec pec" u Domu

Last Updated on Monday, 09 February 2015 21:36 Written by Dom Koprivnica Monday, 09 February 2015 21:22

Lutkarska skupina "Kopriva pec pec" koprivničkog Društva naša djeca nastupila je u Domu za starije i nemoćne. Mali lutkari, koje sa puno entuzijazma vodi dr. Tigrena Csik, izveli su dvije predstave, "Čarobni cvijet" i "Šašavi mišić" koju je prema priči poznatog ruskog pisca Samuila Marshaka adaptirala voditeljica i doktorica Tigrena Csik. Bilo je to novo i predivno iskustvo naših korisnika uz nasmijana lica i puna srca.

Galerija fotografija "Čarobni cvijet" i "Šašavi mišić"

 

Proslava Božića u Domu

Last Updated on Monday, 09 February 2015 21:22 Written by Dom Koprivnica Monday, 09 February 2015 21:10

Već tradicionalno, Dom za starije i nemoćne održava priredbu pod nazivom "Božić u Domu". U bogatom programu izmjenjivali su se  Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica, članice recitatorske grupe, polaznik glazbene škole Luka Varmuž, Ana Tkalčec te članice Kluba Mariška. Korisnici su mogli doživjeti tržnicu u Jeruzalemu u vrijeme rođenja Isusa, dok su drugi dio programa začinile žive jaslice i dolazak trojice kraljeva, u čijim su se ulogama vrlo dobro snašli zaposlenici Doma za starije. Ravnateljica Doma Vesna Križan čestitala je svimaprisutnima Božić i božićne blagdane uz poruke ljubavi, prijateljstva i mira.

Galerija fotografija

 

Proslava Kluba "Mariška" i izložba slika likovne kolonije "Jesen 2014"

Last Updated on Monday, 09 February 2015 21:08 Written by Dom Koprivnica Thursday, 11 December 2014 22:06

Već tradicionalno, Klub "Mariška" organizirao je prigodan program za sve svoje članove i suradnike koji su mogli uživati u bogatom programu. Tijekom večeri, predstavile su se sve sekcije Kluba, Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod vodstvom Ane Pleskat, Vokalno instrumentalni sastav "Seniori" pod vodstvom Nikole Smiljanića, recitatorska, plesna i sportsko rekreativna grupa te članice ZUMBE pod vodstvom Dolores Ciglar. Predstavile su se i vrijedne članice kreativne grupe sa modnom revijom nakita, šešira, torbica te raznih drugih vlastitih rukotvorina. Nakon svečane večere okupljeni su se zabavljali uz podravske melodije, a otvorena je i izložba radova slikarskih umjetnika nastalih na likovnoj koloniji "Jesen 2014". Voditelj likovne kolonije, Josip Gregurić, zahvalio se svim sudionicima kolonije koji će svoje radove, kao i svake godine, donirati Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Galerija fotografija

 

Sudjelovanje na Danima scenske igre u domu "Medveščak"

Last Updated on Thursday, 11 December 2014 20:22 Written by Dom Koprivnica Thursday, 11 December 2014 20:10

U četvrtak, 4. prosinca članice dramske skupine, Elizabeta Herceg, Danica Ostriž i Jelena Plavšić, sudjelovale su na Danima scenske igre u Domu za starije i nemoćne osobe Medveščak sa igrokazom pod nazivom "Pozabljiva Klara". Autor igrokaza kao i voditelj dramske grupe je Elizabeta Herceg. Uz naše korisnice, nastupili su glumci iz domova iz cijele sjeverne Hrvatske. Družeći se i izmjenjujući iskustva provele su divan dan.

Galerija  fotografija

 

Page 81 of 124

«StartPrev81828384858687888990NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting