Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Predavanje u sklopu projekta "Dan kao san"

Last Updated on Thursday, 13 February 2014 07:21 Written by Dom Koprivnica Thursday, 13 February 2014 07:18

U srijedu, 12. veljače održano je interaktivno predavanje djelatnika PU Koprivničko-križevačke u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. U sklopu Projekta „Dan kao san“ koji pruža pomoć i potporu ranjivim društvenim skupinama kao što su osobe s invaliditetom i starije osobe na ovom predavanju korisnici Doma mogli su se informirati kako se zaštititi od potencijalnih kaznenih djela te što učiniti ako postanu žrtvom takvog djela. Također, informirani su i o sigurnosti u prometu te potencijalnim opasnostima na koje mogu naići kao sudionici u prometu. Korisnici su aktivno sudjelovali u predavanju iznoseći svoja iskustva i probleme te postavljali pitanja na koja su dobili odgovor iz prve ruke. Ovaj projekt podržan je od raznih udruga i organizacija s područja Koprivnice, pa tako je u projekt od samog početka uključen i Klub za starije osobe Mariška.

 

Svjetski dan bolesnika

Last Updated on Thursday, 13 February 2014 07:17 Written by Dom Koprivnica Thursday, 13 February 2014 07:12

U subotu, 8. veljače u Domu smo obilježili Svjetski dan bolesnika. Cilj Svjetskog dana bolesnika je senzibiliziranje društva za potrebe bolesnika i osiguravanje bolje zdravstvene skrbi. Tako je u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana sveta misa na kojoj su bili prisutni korisnici stacionarnog dijela Doma, oni teže pokretni ili nepokretni. Misu je vodio velečasni Krunoslav Pačalat, domski dušobrižnik koji je nakon mise pripremio prigodni program za sve korisnike. Ravnateljica Doma Vesna Križan naglasila je kako je vrlo važno da svi bolesni u Domu dobiju, osim medicinske i dobiju i psihološku podršku te pozvala sve pokretne korisnike da se druže i razgovaraju te provode vrijeme sa onim manje pokretnima. Na sam Dan bolesnika, 11. veljače Vokalno-instrumentalni sastav „Seniori“ pripremio je koncert za sve korisnike Doma te tako još jednom uveselio i ispunio dan svima željnima glazbe i pjesme.

 

Podijeljene medalje pobjednicima Turnira u društvenim igrama "Nada 2014"

Last Updated on Thursday, 06 February 2014 17:33 Written by Dom Koprivnica Thursday, 06 February 2014 16:18

Nakon održanog Turnira u društvenim igrama Nada, na mjesečnom sastanku s korisnicima u veljači podijeli smo medalje i poklone sponzora našim pobjednicima, a svi sudionici turnira dobili su i zahvlanice za sudjelovanje.

Galerija fotografija

 

Pobjednici prema kategorijama:

DOMINO

1. Matilda Brkić

2. Marija Mustač

3. Silvija Granđa

PIKADO

1. Drago Sokač

2. Vinko Sambol

3. Ana Horvat

BELA

1. Ruža Cmrk i Đorđe Vidaković

2. Drago Sokač i Vladimir Neuman

3. Barbara Čolig i Danica Ostriž

ČOVJEČE, NE LJUTI SE

1. Milka Horvat

2. Kata Matijak

3. barbara Gorup

ŠNAPS

1. Ivan prvčić

2. Barbara Šumiga

3. Milica Pocza

MLIN

1. Milica Pocza

2. Ružica Geci

3. Miloš Mlađan

KUGLANJE

1. Vinko Sambol

2. Tomo Brnica

3. Katarina Švegović

ŠAH

1. Tomo Ernečić

2. Đuro Rončević

3. Ivan Juriša

 

Još jednom zahvaljujemo svim sponzorima na prekrasnim poklonima!

 

Mariške na Noći muzeja

Last Updated on Thursday, 06 February 2014 16:11 Written by Dom Koprivnica Thursday, 06 February 2014 15:57

I ove godine Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica nastavio je nizati zapažene nastupe. Tako su u petak 31. siječnja održali nastup u Muzeju grada Koprivnice i koprivničkoj galeriji povodom Noći muzeja. Uz ostale izvođače, pa tako i uz zbor svi posjetitelji ove sve popularnije manifestacije mogli su se zamisliti u Koprivnici tridesetih godina te kroz pjesmu, performanse i izložbe saznati nešto više o povijesti grada u kojem žive. Ovim nastupom zbor je potvrdio svoj status koji već godinama uživa nastupajući na svim važnim gradskim i županijskim događanjima, a kruna čega je svakako bila prošlogodišnja Plaketa Grada Koprivnice za izuzetan doprinos promociji Grada i njegove kulturne baštine.

 

Page 84 of 112

«StartPrev81828384858687888990NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting