Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Božić u Domu

Last Updated on Friday, 20 December 2013 13:15 Written by Dom Koprivnica Friday, 20 December 2013 12:56

U četvrtak, 19. prosinca u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je tradicionalna priredba Božić u Domu. Ove godine su korisnici mogli uživati u uprizorenju tržnice u Jeruzalemu u vrijeme rođenja Isusa u prvom dijelu programa, dok su drugi dio obilježile žive jaslice za koje su se posebno potrudili zaposlenici Doma u Kluba „Mariška“ kako bi što originalnije dočarali bit Božića i božićnih blagdana. U bogatom programu izmjenjivali su se recitatori, Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica, glazbenik Mladen Štefanić i mladi polaznik glazbene škole Luka Varmuž. Cijeli program zaokružio je Božićni anđeo, Marko Gregur iz Kluba „Mariška“. Korisnike je u sklopu programa pozdravio i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je svima čestitao Božić i u novoj godini poželio zdravlja, sreće te još puno ovakvih blagdanskih druženja u godinama koje dolaze. Ravnateljica Doma Vesna Križan podsjetila je sve one kojima je ovaj koprivnički dom uistinu dom u pravom smislu riječi da u ovo blagdansko vrijeme budu dobri jedni prema drugima, da šire ljubav, prijateljstvo i pozitivne osjećaje te to prenesu i u cijelu iduću godinu.

Galerija fotografija

 

Vrtićarci razveselili korisnicu Programa "Pomoć u kući"

Last Updated on Wednesday, 18 December 2013 07:20 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 18 December 2013 07:05

Klub za starije osobe „Mariška“, osim što brine o zdravlju i higijeni korisnika Programa „Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama“ uvijek voli iznenaditi svoje korisnike slabijeg imovinskog stanja. Tako su u utorak, 17. prosinca u suradnji s polaznicima skupine Bubamare Dječjeg vrtića Tratinčica posjetili sugrađanku Mariju Šušljek. Na poklon su joj donijeli bor i ukrase koje su sami izradili u vrtiću te joj okitili bor i na taj način razveselili Mariju koja je bila i više nego iznenađena ovim posjetom i pažnjom koju su joj poklonila djeca. Svima se zahvalila na ovakvom predivnom daru i činjenici da će joj ove godine Božić biti puno ljepši uz bor i ukrase koje su izradili polaznici vrtića.

 

Dječji vrtić Smiješak u posjetu korisnicima Doma

Last Updated on Tuesday, 17 December 2013 11:49 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 17 December 2013 11:26

U vrijeme darivanja i božićnih blagdana polaznici Dječjeg vrtića Smiješak odlučili su uljepšati prijepodne svim korisnicima Doma priredivši božićni program. Pjevali su prigodne božićne pjesme, a korisnici su se priključili i pomogli malim pjevačima pjevajući svima poznate melodije. Uz pjesmu svi su, barem nakratko, zaboravili svoje svakodnevne probleme i prepustili se dobrom raspoloženju koje vlada uvijek kada mlađi naraštaji posjete Dom.

Galerija fotografija

 

Posjet udruge umirovljenika "Treća dob"

Last Updated on Tuesday, 17 December 2013 11:26 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 17 December 2013 11:22

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica danas su se susreli korisnici Doma i članovi udruge umirovljenika „Treća dob“ iz Križevaca. Već tradicionalno udruga posjećuje Križevčane koji su smješteni u Domu te razgovaraju o životu u Domu. No, korisnici bili su puni riječi hvale za uvjete koji vladaju u Domu pa je druženje proteklo u ugodnoj atmosferi uz kavu i kolače. Predstavnici udruge „Treća dob“ podijelili su prigodne božićne poklone svojim sugrađanima.

 

Page 86 of 112

«StartPrev81828384858687888990NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting