Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Turnir u društvenim igrama "NADA 2015"

Last Updated on Friday, 27 February 2015 11:42 Written by Dom Koprivnica Friday, 27 February 2015 11:39

Kako bi svojim korisnicima omogućio što raznovrsnije sadržaje, Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i ove godine organizirao je turnir u društvenim igrama. Kao i svake godine, ovaj dvodnevni turnir okupi 50-ak natjecatelja koji su odmjerili snage u 8 kategorija: šah, bela, šnaps, pikado, kuglanje, čovječe ne ljuti se, mlin i domino. Iako natjecateljski duh prati sve igrače, u prvom planu ipak je bilo druženje, komunikacija i prijateljska atmosfera koja i inače vlada u Domu. Pobjednici iz pojedinih kategorija otići će na natjecanja i u druge domove s kojima Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica blisko surađuje, a svi pobjednici će dobiti medalje i vrijedne nagrade sponzora. Ovogodišnji 7. po redu turnir „Nada“ nosi ime gospođe Nade Kranjčev-Mihoci, bivše korisnice Doma koja je preminula 2008. godine, a svima još uvijek ostala u živom sjećanju. Svi korisnici i zaposlenici Doma koji su imali prilike upoznati gospođu Nadu opisuju je kao suosjećajnu, dragu i osobu uvijek spremnu na zabavu. Bivša nastavnica likovne kulture uvijek je dala svoj doprinos ukrašavanju domskih prostora, a imala je i izložbe svojih radova.

Galerija  fotografija

 

"Živjeti zdravo, živjeti sretno"

Last Updated on Thursday, 19 February 2015 20:13 Written by Dom Koprivnica Thursday, 19 February 2015 20:01

U četvrtak, 19. veljače, u posjet korisnicima došli su učenici 2. razreda srednje medicinske škole sa profesoricom Željkom Razman. Učenici su napravili prezentaciju i predavanje pod nazivom "Živjeti zdravo, živjeti sretno" sa osvrtom na unos soli u organizam, dijabetes, srčani udar te reumatoidni artritis uz savjete o aktivnostima u starijoj životnoj dobi a poklonili su korisnicima i plakat sa piramidom prehrane koju su sami izradili.

Galerija fotografija

 

Maskenbal u Domu

Last Updated on Wednesday, 18 February 2015 22:17 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 18 February 2015 22:09

I ove godine dočekali smo fašnik i proslavili ga veselo kao i uvijek! Red klaunova, red golih kuhara, red gatara,red šeika, trgovca, red raznih cirkusanata! Sve to izmiješalo se na fašničkoj veselici održanoj u Domu. I zaposlenici i korisnici družili su se u veseloj atmosferi pod maskama, a okupljene zabavljao je vokalno instrumentalni sastav "Seniori".  Nakon plesa korisnici su se okrijepili krafnama i sokom. Druženje je potrajalo do popodne a maske su obišle i korisnike stacionara te prenijele malo fašničkog duha.

Galerija fotografija

 

Valentinovo u Domu

Last Updated on Wednesday, 18 February 2015 22:16 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 18 February 2015 22:03

U petak, 13. veljače, obilježili smo dan zaljubljenih, Valentinovo. Prigodni program, kao i uvijek, osmislila je voditeljica Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica Ana Pleskalt. U programu su, osim zbora, sudjelovale domske recitatorice, glazbenik Mladen Štefanić i Ana Tkalčec. Ove godine program je bio posebno svečan i obilježen porukama ljubavi i prijateljstva napisanih na srcima od papira koje su članovi zbora podijelili svim prisutnima. Ravnateljica Vesna Križan okupljenima se obratila s prigodnim porukama ljubavi i međusobnog razumijevanja, a to su stvari koje u tako velikoj zajednici kao što je koprivnički Dom uvijek trebaju.

Galerija fotografija

 

Page 88 of 134

«StartPrev81828384858687888990NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting