Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Priznanje Udruge antifašista Domu

Last Updated on Thursday, 26 June 2014 05:47 Written by Dom Koprivnica Thursday, 26 June 2014 05:40

Povodom obilježavanje Dana antifašističke borbe Udruga antifašista i antifašističkih boraca Koprivničko-križevačke županije uručila je Priznanja istaknutim pojedincima i organizacijama koje sudjeluju u radu Udruge. Tako je i Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica odano priznanje za svoju potporu Udruzi koja sve svoje sastanke i skupština održava upravo u prostoru Doma.

 

Sjećanje na Prvi svjetski rat

Last Updated on Monday, 16 June 2014 10:31 Written by Dom Koprivnica Monday, 16 June 2014 10:04

U petak, 13. lipnja, posjetila nas je Dijana Sabolović Krajina, ravnateljica Knjižnice i čitaonice "Fran Galović", kako bi kroz razgovor sa našim korisnicima prikupila sjećanja na Prvi svjetski rat. Budući da su naši korisnici ipak mlađe generacije nego sudionici Prvog svjetskog rata, prisjetili su se svojih očeva i djedova i njihovih priča. Korisnici su donijeli i neke fotografije i dokumente, poput vojne knjižice. Podsjetimo, Prvi svjetski rat započeo je 1914. godine što znači da je ove godine stota obljetnica početka rata, a naša knjižnica se uključila u veliki europski projekt prikupljanja sjećanja.

 

12 godina Kluba "Mariška"

Last Updated on Monday, 16 June 2014 10:34 Written by Dom Koprivnica Friday, 13 June 2014 10:41

U srijedu, 12. lipnja Kluba za starije osobe „Mariška“ obilježio je 12 godina od osnivanja. Okupljene su pozdravili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal te zamjenica gradonačelnice Grada Koprivnice Melita Samoborec. Zamjenik Pal istaknuo je kako je iznimno ponosan na rad Kluba koji je uvelike pridonio unaprjeđenju socijalne skrbi u Koprivničko-križevačkoj županiji. Umjetnički dio programa pripremio je Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica i recitatorska grupa Kluba. Bila je to ujedno i prilika da se zahvali svim sekcijama Kluba kao i prijateljima koji već godinama sudjeluju u aktivnostima Kluba, npr. na Festivalu pjevača „50+“, Danu obitelji sl. Nakon programa članovi Kluba i korisnici Doma mogli su se okušati u sportskom natjecanjima kao što su pikado, viseća kuglana, nabacivanje kolutova i staze spretnosti. Okupio se velik broj natjecatelja koji su mogli uživati u lijepom i sunčanom danu. Nakon natjecanja svi prisutni počastili su se roštiljom, a uz živu glazbu neki su i zaplesali. Podijeljene su medalje i nagrade sponzora za najuspješnije natjecatelje.

Galerija fotografija

 

Obilježavanje blagdana Svetog Antuna

Last Updated on Friday, 13 June 2014 10:41 Written by Dom Koprivnica Friday, 13 June 2014 07:30

Kao i svake godine, nekoliko dana uoči blagdana Svetog Antuna korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica odlaze u Crkvu svetog Antuna Padovanskog na svetu misu. Ovakvo druženje prilika je da se okupi velik broj korisnika sa stacionarnog dijela Doma te se u pratnji njegovateljica i ostalih zaposlenika Doma u povorci upute u crkvu. Nakon mise u dvorištu crkve korisnici su se okrijepili kolačima i sokom te su se družili sa župnicima koji su održali misu. Kasnije su se svi zajedno uputili u centar grada gdje su spas od vrućine našli u sladoledu i u hladovini kestena u parku.

Galerija fotografija

 

Page 90 of 127

«StartPrev81828384858687888990NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting