Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Predstavljanje povodom Dana Grada Koprivnice

Last Updated on Monday, 11 November 2013 09:03 Written by Dom Koprivnica Monday, 11 November 2013 08:44

U subotu, 9. studenog bilo je vrlo veselo i živo na glavnim koprivničkim trgu. Povodom višednevnog obilježavanja Dana Grada Koprivnice u subotu su se na trgu okupile brojne udruge i ustanove te tom prilikom građanima predstavile svoj rad i ono čime su se bavile protekle godine. Tako je Klub za starije osobe "Mariška" svojim sugrađanima priredio program koji se sastojao od nastupa plesne grupe, sportsko-rekreativne grupe i Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica koji je ove godine primio i Povelju Grada Koprivnice. Sve predmete kreativne radionice Kluba koje su članice izrađivale proteklih mjeseci zainteresirtani su mogli pogledati i kupiti na štandu Mariški.

Galerija fotografija

 

Svečana akademija povodom Dana Grada

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 07:15 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 05 November 2013 12:42

Kao aktivan sudionik svih važnih gradskih zbivanja, Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica u utorak je, 5. Studenog održao Svečanu akademiju povodom obilježavanja Dana Grada Koprivnice. Iako sudionik svih većih manifestacija u Domu, ovom prilikom je Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica imao središnje mjesto u programu. Naime, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanog dan ranije u Domoljubu, zbor je, na čelu s voditeljicom Anom Pleskalt, primio Plaketu Grada Koprivnice za izuzetan doprinos promociji Grada Koprivnice i njegove kulturne baštine. Ovim priznanjem ujedno je i promoviran i Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška“ u kojem Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica djeluje već dugi niz godina. Osim programa obilježenog pjesmama i recitacijama vezanim uz Koprivnicu i Podravinu prisutne je pozdravio i zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić, dok je ravnateljica Doma Vesna Križan naglasila kako najstariji znaju koliko se Koprivnica u zadnjih nekoliko desetljeća razvila i prometnula u moderan europski grad.

Galerija fotografija

 

Valcer u Maksimiru

Last Updated on Wednesday, 30 October 2013 13:01 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 30 October 2013 12:17

U utorak, 29. listopada, naši korisnici Jelena Plavšić i Alojz Talan prisustvovali su "Maksimirskoj modnoj fantaziji" u Domu Maksimir. Zajedno sa 16 ostalih domova sudjelovali su u natjecanju za najljepši šešir i pritom su plesali valcer. Iako nisu pobjedili, družili su se s ostalim korisnicima i proveli ugodnu večer plešući, pjevajući i prisjećajući se mladosti.

Galerija fotografija

 

 

 

Naši korisnici na sportskim susretima u Domu za starije i nemoćne osobe Bjelovar

Last Updated on Tuesday, 29 October 2013 08:22 Written by Dom Koprivnica Monday, 28 October 2013 07:17

24. listopada naši korisnici posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Bjelovar gdje su sudjelovali na sportskim susretima s korisnicima drugih domova. Iako je konkurencija bila jaka, naša Marija Mustač osvojila je 3. mjesto u dominu, a kartašice Danica Ostriž i Barbara Čolig 3. mjesto u beli. Osim njih, na natjecanju su sudjelovali i Marijan Zima (šah) i Katarina Švegović (Čovječe, ne ljuti se). Lijep i topao jesenski dan proveli su u ugodnom druženju s domaćinima iz Bjelovara i korisnicima iz drugih domova s područja sjeverozapadne i istočne Hrvatske.

Galerija fotografija

 

Page 91 of 112

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting