Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Josipovo

Last Updated on Wednesday, 27 March 2013 09:16 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 20 March 2013 11:06

U utorak 19. ožujka su korisnici i zaposlenici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Kluba za starije osobe Mariška obilježili blagdan Sv. Josipa svetom misom i prodajnom izložbom u prostorima Doma. Josipovo se već tradicionalno svečano obilježava u Domu jer je domska kapelica posvećena upravo tom svecu. Misno slavlje predvodio je Branko Švogor, župnik iz drnjanske Župe rođenja Blažene Djevice Marije, u pratnji župnika Krunoslava Pačalata iz Župe Blaženog Alojzija Stepinca, domskog dušobrižnika koji je u popodnevnim satima organizirao duhovnu obnovu za zaposlenike. Svečanu atmosferu u kapelici upotpunio je Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica i njihova voditeljica profesorica Ana Pleskalt. Misi je prisustvovao i predstavnik Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, te ravnateljica Gradskog društva Crvenog Križa Križevci Đurđica Kopseak. Prije i nakon mise stanari i gosti Doma mogli su razgledati i kupiti pisanice i ostale radove iz uskrsnog programa kreativne radionice kluba Mariška, medičarske proizvode i rukom rađeni nakit. Iako je Dom posjetio iz poslovnih razloga, župan Darko Koren navratio je do štandova, razgledao asortiman i kupio uskrsnu košaricu s pisanicama te pohvalio vrijedne ruke Mariški koje će svoje radove izložiti i ovaj vikend na gradskoj tržnici u Koprivnici.

Galerija fotografija

 

Proslava Dana žena

Last Updated on Monday, 11 March 2013 11:09 Written by Dom Koprivnica Monday, 11 March 2013 10:49

Prošli petak u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica bio je pun događanja. Ujutro su se korisnici Doma zaputili na glavni gradski trg i prisustvovali otvorenju izložbe „Pisanica od srca“, a ugodno proljetno jutro iskoristili su za šetnju i razgledavanje pisanica te druženje sa županom Darkom Korenom koji im je čestitao Dan žena. Popodne su stanari obilježili Dan žena raznim aktivnostima. U posjet su im došli članovi Literarne sekcije „Podravka 72“ i prigodnim programom uz recitacije i pjesmu razveselili prisutne. Isto tako, Likovna sekcija „Podravka 72“ izložila je svoje radove na temu proljeća i proljetnog cvijeća, a Udruga Koprivice počastila je korisnike kolačima od koprive. Navečer je Vokalno-instrumentalni sastav Seniori organizirao zabavu povodom Dana žena, a na kojoj su korisnici i njihovi gosti mogli zapjevati i zaplesati te tako još jednom odati počast svim ženama na njihov dan.

Galerija fotografija

 

Pisanica od srca

Last Updated on Monday, 11 March 2013 08:34 Written by Dom Koprivnica Monday, 11 March 2013 07:44

U petak, 8. ožujka, na Zrinskom trgu u Koprivnici otvorena je izložba uskršnjih jaja nazvana "Pisanica od srca". Velike pisanice oslikali su naši podravski slikari prepoznatljivim motivima Podravine i Prigorja, a naši korisnici odlučili su iskoristiti lijep i topli proljetni dan i proveli prijepodne u razgledavanju izložbe. Bilo je i vremena za fotografiranje sa županom koje je otvorio izložbu i povodom Dana žena poklonio našim korisnicama licitarska srca.

Galerija fotografija

 

Dan žena

Last Updated on Friday, 08 March 2013 06:49 Written by Dom Koprivnica Friday, 08 March 2013 06:43

Svim našim dragim korisnicama Doma, članicama Kluba Mariška, zaposlenicama Doma i Kluba i svim pripadnicama ljepšeg spola Koprivničko-križevačke županije čestitamo Međunarodni dan žena!

 

Page 92 of 100

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting