Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Dom u božićnom ruhu

Last Updated on Tuesday, 18 December 2012 11:44 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 18 December 2012 11:40

Božić nam je pred vratima, a naši vrijedni zaposlenici potrudili su se da svim korisnicima približe ugođaj božićnih blagdana i ukrasili domske prostore božićnim ukrasima.

Galerija fotografija

 

Božićni sajam na gradskoj tržnici

Last Updated on Monday, 17 December 2012 09:52 Written by Dom Koprivnica Monday, 17 December 2012 09:31

Mariške su i ovog vikenda bile vrijedne pa su u subotu 15.12. prodavale svoj božićni program na na gradskoj tržnici u Koprivnici, a prodaju su nastavile i u ponedjeljak, također na tržnici. Isto kao i na sajmu u Domu, članice Kluba za starije osobe Mariška po promotivnim cijenama prodaju i predstavljaju svoj rad u kreativnim radionicama. Budući da se bliži Božić, na sajmu su se mogle kupiti kuglice i razni ukrasi za bor, svjećnjaci, čestitke i razni drugi predmeti s božićnim motivima.

Galerija fotografija

 

Božićni sajam u Domu

Last Updated on Wednesday, 12 December 2012 11:06 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 11 December 2012 12:52

Klub za starije osobe Mariška organizirao je prodaju radova kreativne radionice povodom nadolazećeg Božića. U predvorju Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica mogao se kupiti raznolik božićni nakit, čestitke, slike i tanjuri i sl. s božićnim motivima koje su izradili članovi Kluba Mariška. Tehnike koje Mariške koriste u izradi predmeta su decoupage, quilling i sve popularniji shabby chic. Sav prihod od prodaje iskoristiti će se za kupnju repromaterijala za kreativne radionice, a oni koji su propustili sajam, moći će radove pogledati i kupiti 15. i 17. 12. od 9 sati u sklopu Božićnog sajma na glavnom koprivničkom trgu.

Galerija fotografija

 

Smotra zborova umirovljenika Koprivničko-križevačke županije

Last Updated on Monday, 10 December 2012 12:10 Written by Dom Koprivnica Thursday, 06 December 2012 11:16

U organizaciji Saveza udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije u srijedu je 5. prosinca u dvorani Domoljub u Koprivnici održana smotra pjevačkih zborova umirovljenika Županije. Smotra je održana pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije pa ju je svečano otvorio župan Darko Koren. „Županija sustavno brine o populaciji umirovljenika. Iznimno nam je važna kvaliteta života naših stanovnika upravo u toj trećoj dobi. Zato ćemo i dalje podupirati sve ovakve manifestacije, ali se i uključivati u različite aktivnosti na dobrobit naših starijih sugrađana.“, rekao je prilikom otvorenja župan. Na smotri se predstavilo šest zborova, među kojima i Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod vodstvom Ane Pleskalt i Voklano-instrumentalni sastav Seniori pod vodstvom Nikole Smiljanića, a odazvali su se i gosti iz mađarskog Kaposvara.

Preuzeto s www.kckzz.hr

 

Page 93 of 95

«StartPrev9192939495NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting