Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Župan čestitao našim korisnicima Međunarodni dan starijih osoba

Last Updated on Tuesday, 01 October 2013 10:43 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 01 October 2013 10:11

Međunarodni dan starijih osoba svake se godine obilježava 1. listopada te tom prilikom župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren posjeti korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Tako je u utorak u pratnji zamjenika Darka Sobote obišao korisnike Doma i tom prilikom im čestitao njihov dan i zaželio im zdravlje, što kvalitetniji život i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici. Ravnateljica Doma Vesna Križan poručila je korisnicima kako i u starijoj životnoj dobi osoba može biti aktivna i uživati u životu i ne predati se apatiji koja je vrlo česta pojava kod starijih osoba. Upravo u tom pogledu Dom brine o svojim stanarima, pružajući im, osim egzistencijalnih zadovoljenje potreba, i raznovrstan sadržaj radne okupacije kroz kreativne, sportske i umjetničke radionice.

Galerija fotografija

 

Međunarodni dan starijih osoba

Last Updated on Tuesday, 01 October 2013 08:33 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 01 October 2013 08:32

Svim osobama treće životne dobi čestitamo Međunarodni dan starijih osoba želeći im što kvalitetniji život i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici. Vaš doprinos duštvu kroz cjeloživotni rad, ali i kroz prenošenje životnih iskustava na mlađe naraštaje vrednuje se kako u obitelji tako i u široj okolini.

 

Tjedan cjeloživotnog učenja

Last Updated on Monday, 30 September 2013 11:13 Written by Dom Koprivnica Monday, 30 September 2013 10:39

Povodom tjedna cjeloživotnog učenja u posjet našem Domu došli su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Podravsko sunce. U ugodnoj atmosferi dnevnog boravka Kluba za starije osobe "Mariška" pričali su o tome što sve uče u školi, a naši korisnici su im izradili šešire od lišća.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način, na temelju izravnih obraćanja građanima, potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

Uz potrebu podizanja svijesti o važnosti ulaganja u cjeloživotno učenje i stjecanje kvalifikacija potrebnih za samoostvarenje, povećanje kvalitete življenja, poboljšanje obrazovne strukture stanovništva, trajno osuvremenjivanje sadržaja i metoda obrazovanja na svim razinama obrazovnog sustava, važno je osvijestiti i spoznaju o stalnoj brizi kod nositelja obrazovnog sustava te svih koji sufinanciraju spomenute aktivnosti.

prema: http://www.cjelozivotno-ucenje.hr

Galerija fotografija

 

Posjet učenika Osnovne škole Braće Radić

Last Updated on Monday, 30 September 2013 06:37 Written by Dom Koprivnica Monday, 30 September 2013 06:29

Iako je Tjedan kretanja završio u nedjelju, u srijedu, 25. rujna u posjet Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica došli su učenici 2. i 4. razreda Osnovne škole Braće Radić. Zajedno s našim korisnicima vježbali su na ZERP-u te imali prilike slušati o raznim običajima u kojima su naši korisnici sudjelovali dok su bili njihovih godina.

 

Page 94 of 112

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting