Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Završna priredba Kluba Mariška i izložba radova likovne kolonije

Last Updated on Friday, 21 December 2012 08:00 Written by Dom Koprivnica Friday, 21 December 2012 07:45

Kao i na kraju svake godine, tako i ove Klub za starije osobe Mariška organizirao je prigodni program za sve svoje članove i suradnike Kluba koji su mogli uživati u predstavljanju svih sekcija Kluba. U sklopu programa predstavio se Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica, Vokalno-instrumentalni sastav Seniori, recitatorska, plesna i sportsko-rekreativna grupa. Nakon svečane večere okupljeni su se zabavljali uz podravske melodije, a otvorena je i izložba radova nastalih na likovnoj koloniji Jesen 2012. održane u 10. mjesecu. Svečanost je otvorio zamjenik župana za društvene djelatnosti Ivan Pal, a cijela večer je prošla u dobrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi.

 

Županova božićna čestitka

Last Updated on Wednesday, 19 December 2012 11:17 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 19 December 2012 11:05

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren posjetio je korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Već tradicionalno, svake godine župan dolazi čestitati Božić i novu godinu korisnicima i zaposlenicima Doma. Ovaj put im je zaželio da blagdane provedu u miru, radosti, veselju i međusobnom razumijevanju. Uvijek toplo dočekan u Domu, župan je naglasio kako pri svakom posjetu Domu „napuni baterije“ zahvaljujući pozitivnoj atmosferi koja vlada u Domu. Korisnicima je donio i prigodne poklone, a oni su mu zahvalili pjevajući božićne pjesme.

Galerija fotografija

 

Božićni koncert štićenika Podravskog sunca u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Last Updated on Tuesday, 18 December 2012 12:32 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 18 December 2012 12:28

U vrijeme darivanja i božićnih blagdana štićenici Podravskog sunca odlučili su uljepšati prijepodne svim korisnicima Doma priredivši božićni koncert. Pjevali su prigodne božićne pjesme, a posjetitelji su se priključili i pomogli malim pjevačima pjevajući svima poznate melodije. Uz pjesmu svi su, barem nakratko, zaboravili svoje svakodnevne probleme i prepustili se dobrom raspoloženju koje vlada uvijek kada mlađi naraštaji posjete Dom.

 

Posjet udruge "Treća dob" korisnicima iz Križevaca

Last Updated on Monday, 24 December 2012 05:52 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 18 December 2012 12:23

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica danas su se susreli korisnici Doma i članovi udruge umirovljenika „Treća dob“ iz Križevaca. Već tradicionalno udruga posjećuje Križevčane koji su smješteni u Domu te razgovaraju o životu u Domu. No, korisnici bili su puni riječi hvale za uvjete koji vladaju u Domu pa je druženje proteklo u ugodnoj atmosferi uz kavu i kolače. Predstavnici udruge „Treća dob“ podijelili su prigodne božićne poklone svojim sugrađanima.

 

Page 95 of 98

«StartPrev9192939495969798NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting