Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Mjesečni sastanak s korisnicima - lipanj

Last Updated on Thursday, 06 June 2013 09:50 Written by Dom Koprivnica Thursday, 06 June 2013 09:36

U četvrtak je i ovog mjeseca održan mjesečni sastanak upravljačkog tima Doma s korisnicima. Ovog mjeseca razgovaralo se o posjetu naših korisnika domovima Pešćenica i Sveta Ana u Zagrebu. Ravnateljica je primijetila kako su ovi zagrebački domovi lijepo uređeni, pogotovo vrtovi i balkoni koji su puni cvijeća, pa je potaknula naše korisnike da i oni urede svoje balkone. Bilo je riječi i o jelovniku i zadovoljstvu korisnika prehranom. Socijalne radnice podsjetile su korisnike na tekuće događaje i promjene kojima se Dom mora prilagoditi, a bilo je riječi i o obilježavanju blagdana sv. Antuna sljedeći tjedan, kada će se pješice ići do crkve i u centar. Medicinska sestra podsjetila je korisnike na važnost kretanja, kao i održavanje osobne higijene.

 

Naši korisnici na natjecanju u boćanju u Zagrebu

Last Updated on Wednesday, 05 June 2013 07:04 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 05 June 2013 06:34

U utorak, 4. lipnja korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica posjetili su Dom za starije i nemoćne Sveta Ana u Zagrebu. Povod druženju, na kojem se okupilo petnaestak, uglavnom zagrebačkih domova, bilo je natjecanje korisnika u boćanju. Ovo 9. Međudomsko natjecanje u boćanju bilo je tek drugo za stanare koprivničkog Doma, no kao i na sva natjecanja, korisnici su se s veseljem odazvali. Iako rezultatski nisu bili u vrhu, bilo je važno sudjelovati i družiti se s korisnicima drugih domova.

Galerija fotografija

 

Potpisan ugovor o financiranju javnih radova u Domu

Last Updated on Wednesday, 29 May 2013 11:27 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 29 May 2013 10:24

U srijedu, 29. svibnja u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica potpisan je ugovor o financiranju zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnom radu i to na području skrbi o starijima i nemoćnima. Ugovor su potpisali ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područne službe Križevci Jadranka Čapalija. Ovim ugovorom Hrvatski zavod za zapošljavanje financira zapošljavanje 18 osoba prema nacionalnom planu poticanja zapošljavanja, a koje će poslove obavljati u koprivničkom Domu. U našoj županiji prema mjerama aktivne politike zapošljavanja zaposleno je 758 osoba, među kojima 408 na javnim radovima. Ravnateljica Križan naglasila je kako je novih 18 zaposlenika velika pomoć stalnim zaposlenicima, ali i korisnicima koje će od sada dobivati još bolju skrb. Župan Darko Koren, u ime osnivača Doma, Koprivničko-križevačke županije pohvalio je ovakvo zapošljavanje, iako to nije trajno rješenje problema nezaposlenosti. Ipak, takav način zapošljavanja ima više koristi nego nedostataka i Županija će i ubuduće sudjelovati i podupirati ovakve projekte.

Galerija fotografija

 

Dan obitelji

Last Updated on Monday, 20 May 2013 09:00 Written by Dom Koprivnica Thursday, 16 May 2013 09:58

Međunarodni dan obitelji koji se obilježava svake godine 15. svibnja proslavili su Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška“ svečanim programom u dvorani Domoljub u Koprivnici. Prigodni program otvorila je ravnateljica Doma Vesna Križan podsjećajući okupljene na važnost obitelji i vremena provedenog sa svojim najbližima. Okupljene su pozdravili i osvrnuli se na vrijednost obitelji i zamjenik župana Ivan Pal i obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak. Bila je ovo lijepa prilika da korisnici Doma zajedno sa svojim obiteljima pogledaju rad kreativno-umjetničkih grupa koje svakodnevno djeluju u Domu i Klubu. Kulturno umjetnički program izveli su recitatorska i plesna grupa te Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod ravnanjem voditeljice Ane Pleskalt, a okupljene su razveselili i zaposlenici Doma i Kluba izvevši predstavu „Mjesečeva princeza“ koja je nakon premijere u Domu za korisnike i vrtićku djecu gostovala u Domu za starije u Bjelovaru i u ludbreškoj gradskoj knjižnici.

Galerija fotografija

 

Page 95 of 106

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting