Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Fašnik

Last Updated on Wednesday, 05 March 2014 12:02 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 05 March 2014 11:49

I ove godine dočekali smo fašnik i proslavili ga veselo kao i uvijek! Red Štrumfova, red olimpijki, red superjunaka, red raznih cirkusanata! Sve to izmiješalo se na fašničkoj veselici održanoj u Domu. I zaposlenici i korisnici družili su se u veseloj atmosferi pod maskama, a pridružile su nam se i skupine Leptirići, Biseri i Iskrice iz Dječjeg vrtića Zvjezdica. Nakon plesa koji je organizirao Vokalno-instrumentalni sastav Seniori korisnici su se okrijepili krafnama kao i svake godine. Druženje je potrajalo do popodne, a pod maskama smo mogli pronaći i rodbinu i prijatelje naših korisnika koji su se došli proveseliti s nama!

Galerija fotografija

 

"Ljubav prema sebi"

Written by Dom Koprivnica Friday, 21 February 2014 11:01

U srijedu, 19. veljače u našem Domu gostovao je gospodin Svemir Vranko, sin naše korisnice Jelene Plavšić koji je održao predavanje o stvarima koje možemo učiniti za sebe, a čine nam dobro. Osim što svoje opće stanje možemo poboljšati vježbama za tijelo, možemo ga poboljšati i vježbanjem pozitivnog mišljenja te tehnikama disanja i opuštanja. Budući da su naši korisnici uvijek spremni za suradnju, nakon predavanja svi zajedno su zapjevali, a pridružio im se i Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica s par pjesama.

 

Valentinovo

Last Updated on Monday, 17 February 2014 07:59 Written by Dom Koprivnica Monday, 17 February 2014 07:46

Iz mnoštva događaja koji su se ovaj tjedan odvijali u Domu za starije izdvajamo obilježavanje dana zaljubljenih, Valentinova. Prigodni program, kao i uvijek, osmislila je voditeljica Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica Ana Pleskalt. U programu su, osim zbora, sudjelovale domske recitatorice, glazbenik Mladen Štefanić i mlada glazbena umjetnica Marija Vertuš. Ove godine program je bio posebno svečan i obilježen porukama ljubavi i prijateljstva. Ravnateljica Vesna Križan okupljenima se obratila s prigodnim porukama ljubavi i međusobnog razumijevanja, a to su stvari koje u tako velikoj zajednici kao što je koprivnički Dom uvijek trebaju.

Galerija fotografija

 

Književni susret s Elzom Herceg

Last Updated on Monday, 17 February 2014 07:20 Written by Dom Koprivnica Monday, 17 February 2014 07:12

Gost koji to više nije. Tim riječima mogli bi opisati našu gošću koja nas je počastila svojim pjesmama i pričama prošlog četvrtka. Elza Herceg, iako nije stanovnica našeg Doma svakako je punopravna članica naše zajednice koja svakodnevno uveseljava kako korisnike, tako i zaposlenike. Ovog puta za korisnike je pripremila izbor svojih pjesama i tekstova koji obiluju humorom, dosjetkama, ali i sjećanjima na Elzino najranije djetinjstvo i odrastanje u Legradu. Kao i svakog puta, i ovaj susret s Elzom protekao je u opuštenom ozračju punom razgovora, šale i pozitivnih emocija.

 

Page 98 of 127

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting