Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Vježbanje u prirodi

Last Updated on Monday, 26 May 2014 07:23 Written by Dom Koprivnica Monday, 26 May 2014 07:11

Naše uvijek aktivni članovi sportsko-rekreacijske grupe Kluba "Mariška" održali su prošli tjedan prvo vježbanje u prirodi. Iskoristili su lijepo proljetno vrijeme te se okupili u goricama gdje su vježbali u hladu drveća, a osim toga družili su se uz sok i kolače te proveli zajedničko prijepodne u ugodnom ambijentu koprivničkog vinogorja.

 

Galerija fotografija

 

Pjesnički susret s Marijom Zlatić

Last Updated on Monday, 26 May 2014 07:03 Written by Dom Koprivnica Monday, 26 May 2014 06:55

U utorak, 20. svibnja u posjet nam je došla jedna draga prijateljica Doma, Marija Zlatić. Iako sama tek počinje svoju pjesničku karijeru, uz puno pričica, sjećanja i digresija pročitala nam je dio pjesama svojeg pokojnog muža, Vjekoslava Zlatića, također dugogodišnjeg prijatelja našeg Doma.

 

Mariške na Danima travnjaka

Last Updated on Tuesday, 20 May 2014 08:18 Written by Dom Koprivnica Tuesday, 20 May 2014 08:11

Ovog vikenda na koprivničkom sajmištu održavala se manifestacija Dani travnjaka. Svoje radove na ovoj županijskoj smotri starih zanata, obrta i rukotvorina te poljopivrede izložile su i članice kreativne radionice Kluba "Mariška". Kao i uvijek, posjetioci su sa zanimanjem razgledavali i kupovali radove naših kreativki.

 

Dan obitelji

Last Updated on Friday, 16 May 2014 07:13 Written by Dom Koprivnica Thursday, 15 May 2014 12:23

Međunarodni dan obitelji koji se obilježava svake godine 15. svibnja proslavili su Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška“ svečanim programom u dvorani Domoljub u Koprivnici. Prigodni program otvorila je ravnateljica Doma Vesna Križan podsjećajući okupljene na važnost obitelji i vremena provedenog sa svojim najbližima. Spomenula je i to da obitelj nisu samo osobe s kojima smo rodbinski povezani već i svi oni koje sami odaberemo da nam budu obitelj - prijatelji. Voditeljica programa, predsjednica „Mariški“ Valentina Čadavec naglasila je kako u Domu i Klubu i zaposlenici i korisnici žive i rade kao jedna obitelj koju uvijek obogaćujemo novim članovima kao što je npr. rekreativna skupina Zumba pod vodstvom gospođe Dolores Ciglar koji od ove godine djeluju u sklopu domskih aktivnosti. Bila je ovo lijepa prilika da korisnici Doma zajedno sa svojim obiteljima pogledaju rad kreativno-umjetničkih grupa koje svakodnevno djeluju u Domu i Klubu. Kulturno umjetnički program izveli su recitatorska i plesna grupa te Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod ravnanjem voditeljice Ane Pleskalt, a okupljene su razveselile i koprivničke mažoretkinje, kantautor Mladen Štefanić, Klapa Koprivnica, mladi glazbenici Luka Varmuž i Marija Vertuš i mnogi drugi. Program povodom Dana obitelji pogledale su i Željka Koluder-Vlahinja iz Koprivničko-križevačke županije te Sandra Sinjeri, potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice.

Galerija fotografija

 

Page 98 of 132

«StartPrev919293949596979899100NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting