Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Mjesečni sastanak s korisnicima

Last Updated on Thursday, 10 January 2013 12:46 Written by Dom Koprivnica Thursday, 10 January 2013 12:36

Na našem mjesečnom sastanku s korisnicima Doma, kao i svakog prvog četvrtka u mjesecu ravnateljica se osvrnula na minule božićne i novogodišnje blagdane. Također je najavila da cijene smještaja do daljnjega ostaju iste što je razveselilo naše korisnike. Oformljen je novi plan nabave za ovu godinu, a obnoviti ćemo i stolce u cijelom Domu. U sljedećem mjesecu imati ćemo program za fašnik i Valentinovo pa su pozvani svi da se uključe. Nakon predstavljanja novih korisnika najavljen je turnir u društvenim igrama Nada te su pozvani svi korisnici da se prijave za sudjelovanje. Bilo je riječi o kreiranu jelovnika po željama korisnika i na kraju su podjeljene nagrade frizerskog salona Danica.

 

Čitanje priča Zvonimira Tomca

Last Updated on Friday, 04 January 2013 07:17 Written by Dom Koprivnica Friday, 04 January 2013 07:09

U četvrtak su se naši korisnici okupili na već tradicionalnom čitanju priča Zvonimira Tomca. "Kamengrad i zumbuli" naslov je priče koja opisuje slavnu povijest našeg kraja koja je već i pomalo zaboravljena, no još uvijek postoje ljudi poput g. Tomca koji su je uspjeli spasiti od zaborava. Zvonimir Tomac drag je gost u našem Domu, gdje je gostovao više puta, predstavljajući svoje literarne i likovne radove.

 

Druženje učenika OŠ Antun N. Gostovinski s korisnicima Doma

Last Updated on Wednesday, 02 January 2013 13:16 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 02 January 2013 12:54

Učenici Osnovne škole Anutn Nemčić Gostovinski posjetili su korisnike Doma povodom uspješne zajedničke suradnje na projektu Škole "Obitelj u srcu djeteta - djete u srcu škole" koji je dobio Pohvalu Koordinacijskog odbora akcije Gradovi i općine prijatelji djece. U razrednom projektu sudjelovalo je 26 učenika, njihovi roditelji, bake i djedovi te članice Kluba za starije osobe Mariška, korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i policijski službenici PU Koprivničko-kruževačke. Cjelokupan projekt doprinosi promicanju humanih vrednota, poboljšanju kvalitete života starijih osoba, uči djecu vrijednostima suživota sa starijima, toleranciji i prihvaćanju različitosti te promiče ekološku osvještenost učenika.

prema: http://osang-kc.hr/index.php/obavijesti3/477-pohvale-2-a-razrednom-odjelu

Galerija fotografija

 

Koncert Božić u Domu

Last Updated on Monday, 24 December 2012 06:00 Written by Dom Koprivnica Monday, 24 December 2012 05:51

U mnoštvu predblagdanskih događanja zasigurno jedan od najposjećenijih u Domu bio je božićni koncert Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica i recitatorske grupe. U ovom prigodnom programu izmjenjivala se pjesma i ples, čak su i naše zaposlenice zapjevale, a pomoć su dobile od publike uvjek spremne za pjesmu. Na kraju, ne smijemo zaboraviti ni posjet našeg božićnog anđela, Marka!

Galerija fotografija

 

Page 111 of 115

«StartPrev111112113114115NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting