Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Valentinovo

Last Updated on Monday, 18 February 2013 08:10 Written by Dom Koprivnica Monday, 18 February 2013 07:28

Iz mnoštva događaja koji su se ovaj tjedan odvijali u Domu za starije izdvajamo obilježavanje dana zaljubljenih, Valentinova. Prigodni program, kao i uvijek, osmislila je voditeljica Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica Ana Pleskalt. U programu su, osim zbora, sudjelovale domske recitatorice i mlada glazbena nada Luka Varmuž koji je odsvirao, između ostalog, i jednu svoju skladbu. U glazbenim vodama okušale su se i zaposlenice Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica na čelu s ravnateljicom Vesnom Križan koja se okupljenima obratila s prigodnim porukama ljubavi i međusobnog razumijevanja, a to su stvari koje u tako velikoj zajednici kao što je koprivnički Dom uvijek trebaju.

Galerija fotografija

 

Fašnik

Last Updated on Wednesday, 13 February 2013 10:51 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 13 February 2013 10:40

I ove godine dočekali smo fašnik i proslavili ga veselo kao i uvijek! Red Amazonki, red seljačke bune, red mački, red raznih cirkusanata! Sve to izmiješalo se na fašničkoj veselici održanoj u Domu. I zaposlenici i korisnici družili su se u veseloj atmosferi pod maskama, a nakon plesa koji je organizirao Vokalno-instrumentalni sastav Seniori korisnici su se okrijepili limunadom i, naravno, krafnama! Druženje je potrajalo do popodne, a pod maskama smo mogli pronaći i rodbinu i prijatelje naših korisnika koji su se došli proveseliti s nama!

Galerija fotografija

 

Obilježen Dan bolesnika

Last Updated on Wednesday, 13 February 2013 08:57 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 13 February 2013 08:16

U ponedjeljak, 11. veljače u Domu smo obilježili Svjetski dan bolesnika. Cilj Svjetskog dana bolesnika je senzibiliziranje društva za potrebe bolesnika i osiguravanje bolje zdravstvene skrbi. Tako nas je već u jutarnjim satima posjetila Udruga žena Bakovčice i svojim humorističnim igrokazom uljepšala jutro korisnicima. Kroz tradicijski prikaz čehanja perja naše korisnike vratili su u mladost kada je taj običaj bio svakodnevnica u životima ljudi sa sela.

Nakon ručka u Domu smo imali još jedan posjet, i to Udruge žena Glogovac koje su također razveselile korisnike šaljivim igrokazima, a predstavi su prisustvovali i naši teže pokretni korisnici sa stacionara. Uz sve to, obje udruge počastile su naše korisnike kolačima i za ovo doba nezaobilaznim krafnama koje su same pripremile.

Galerija fotografija

 

Priznanje Klubu Mariška

Last Updated on Wednesday, 13 February 2013 09:18 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 13 February 2013 07:18

8. veljače Klub Mariška sudjelovao je na obilježavanju Dana sportske rekreacije Hrvatske i dodjeli godišnjih priznanja za aktivnosti na lokalnoj razini "Igre za sve". U ime Kluba Mariška, predsjednica Verica Šarlija i terenska koordinatorica Paula Hrpalo primile su godišnje priznanje u kategoriji: aktivnosti s populacijom treće životne dobi. Nagrade su se dodjeljivale za proteklu, 2012. godinu.

Klub Mariška provodi rekreaciju za osobe treće životne dobi u dvorani i na bazenu - aqua rekreacija te organizira jednodnevne izlete i aktivno-rekreativni odmor na moru.

Više o klubu Mariška

 

Page 120 of 126

«StartPrev111112113114115116117118119120NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting