Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Predavanje dr.sc. Kranjčeva o otoku Lastovu

Last Updated on Friday, 18 January 2013 09:48 Written by Dom Koprivnica Friday, 18 January 2013 06:58

U četvrtak, 17.1. naš dugogodišnji stanar i poznati hrvatski stručnjak iz područja biologije dr.sc. Radovan Kranjčev pripremio je za korisnike Doma zanimljivo predavanje na temu otoka Lastova. Budući da ga je osobno, i to više puta, prepješačio uzduž i poprijeko g. Kranjčev približio nam je vrlo raznoliku i zanimljivu floru i faunu Lastova kao otoka na kojem obitava nekoliko autohtonih vrsta biljaka i životinja. Kroz svoje osobno iskustvo i zanimljive doživljaje dočarao nam je atmosfetu koja vlada na tom lijepom jadranskom otoku. Najavio je i skori ponovni posjet Lastovu, tom nepresušnom izvoru inspiracije, ne samo za znanstvenike poput Kranjčeva, nego i za sve ljude željne istraživanja i avanture.

Galerija fotografija

 

Mjesečni sastanak s korisnicima

Last Updated on Thursday, 10 January 2013 12:46 Written by Dom Koprivnica Thursday, 10 January 2013 12:36

Na našem mjesečnom sastanku s korisnicima Doma, kao i svakog prvog četvrtka u mjesecu ravnateljica se osvrnula na minule božićne i novogodišnje blagdane. Također je najavila da cijene smještaja do daljnjega ostaju iste što je razveselilo naše korisnike. Oformljen je novi plan nabave za ovu godinu, a obnoviti ćemo i stolce u cijelom Domu. U sljedećem mjesecu imati ćemo program za fašnik i Valentinovo pa su pozvani svi da se uključe. Nakon predstavljanja novih korisnika najavljen je turnir u društvenim igrama Nada te su pozvani svi korisnici da se prijave za sudjelovanje. Bilo je riječi o kreiranu jelovnika po željama korisnika i na kraju su podjeljene nagrade frizerskog salona Danica.

 

Čitanje priča Zvonimira Tomca

Last Updated on Friday, 04 January 2013 07:17 Written by Dom Koprivnica Friday, 04 January 2013 07:09

U četvrtak su se naši korisnici okupili na već tradicionalnom čitanju priča Zvonimira Tomca. "Kamengrad i zumbuli" naslov je priče koja opisuje slavnu povijest našeg kraja koja je već i pomalo zaboravljena, no još uvijek postoje ljudi poput g. Tomca koji su je uspjeli spasiti od zaborava. Zvonimir Tomac drag je gost u našem Domu, gdje je gostovao više puta, predstavljajući svoje literarne i likovne radove.

 

Druženje učenika OŠ Antun N. Gostovinski s korisnicima Doma

Last Updated on Wednesday, 02 January 2013 13:16 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 02 January 2013 12:54

Učenici Osnovne škole Anutn Nemčić Gostovinski posjetili su korisnike Doma povodom uspješne zajedničke suradnje na projektu Škole "Obitelj u srcu djeteta - djete u srcu škole" koji je dobio Pohvalu Koordinacijskog odbora akcije Gradovi i općine prijatelji djece. U razrednom projektu sudjelovalo je 26 učenika, njihovi roditelji, bake i djedovi te članice Kluba za starije osobe Mariška, korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i policijski službenici PU Koprivničko-kruževačke. Cjelokupan projekt doprinosi promicanju humanih vrednota, poboljšanju kvalitete života starijih osoba, uči djecu vrijednostima suživota sa starijima, toleranciji i prihvaćanju različitosti te promiče ekološku osvještenost učenika.

prema: http://osang-kc.hr/index.php/obavijesti3/477-pohvale-2-a-razrednom-odjelu

Galerija fotografija

 

Page 122 of 126

«StartPrev121122123124125126NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting