Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

O nama

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica počeo je s radom 1991. godine. Smješten je u neposrednoj blizini centra grada Koprivnice, okružen obiteljskim kućama i svom potrebnom infrastrukturom (blizina bolnice, banke, trgovine i pošte). Takva povoljna lokacija pruža osjećaj uključenosti u svakodnevni život grada.

 

 

Dom ima 270 stanara o kojima brinu 74 zaposlene osobe, a njihovo iskustvo i profesionalnost jamči vrhunsku kvalitetu usluga. Prostor Doma daje osjećaj udobnosti i obiteljske atmosfere s visokim estetskim standardima te je primjeren osobama treće životne dobi.

 

 

Stanarima je ponuđen svakodnevni niz sadržaja i aktivnosti tijekom cijele godine, a kroz grupni i individualni rad vodi se briga o njihovim psihosocijalnim potrebama.

 

 

 

MISIJA

Stvaranje kvalitetnih usluga u okviru stalnog smještaja kroz pružanje usluga stanovanja, prehrane, održavanja osobne higijene, brige o zdravlju, njege, radnih aktivnosti i korištenje slobodnog vremena. Pružanje usluga poludnevnog i cjelodnevnog smještaja. Pružanje usluga pomoći i njege u kući starijim i nemoćnim osobama. Razvoj novih vrsta usluga namijenjenih osobama starije životne dobi kojima je osnovna karakteristika da su dostupne svim korisnicima ali i da prepoznaju specifične potrebe pojedinca.

VIZIJA

Biti vodeća ustanova socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj, koja kvalitetom postojećih i razvojem novih vrsta usluga za svoje korisnike i partnere aktivno doprinosi kvaliteti života osoba starije životne dobi.

 

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica od 1. srpnja 2009. primjenjuje ISO 9001:2015 standarde, a recertifikacija je izvršena u srpnju 2018.


The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting