Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Posjet korisnika iz Doma za starije i nemoćne osobe Sveti Antun Karlovac

Written by Dom Koprivnica Thursday, 11 April 2019 08:52

U posjet našem Domu došli su korisnici i zaposlenici Doma za starije osobe Sveti Antun Karlovac i članovi Udruge Matice umirovljenika grada Karlovca. Tamburaški sastav Udruge i pjevački zbor Doma pripremili su prekrasan splet pjesama, a plesa i dobrog raspoloženja nije nedostajalo. Nakon zajedničkog druženja, gosti iz Karlovca razgledali su Pisanice od srca smještene na koprivničkom trgu.

Galerija fotografija

 

 

 

Proslava Dana Doma

Last Updated on Friday, 05 April 2019 11:06 Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 10:50

28. rođendan Doma najprije smo proslavili s korisnicima prigodnim programom. Bojan Koštić je promovirao svoj film "Slike iz Doma", a pjesmom su nas zabavljale Katica Požgaj i Zlatica Međimorec. Nakon programa, zabava se je nastavila u restoranu uz glazbu Ivice Đopara. Drugi dio proslave protekao je uz mnogobrojne goste; župana Darka Korena, zamjenika župana Darka Sobotu, predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara, gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića te mnoge druge uvažene goste. Čestitkama Domu uz našu ravnateljicu Vesnu Križan i gradonačelnika Mišela Jakšića, pridružio se i župan Darko Koren i poručio: "Najbolju ocjenu ove ustanove mogu dati sami korisnici i njihove obitelji koji svakodnevno koriste njihove usluge. Ovdje se brine o 270 korisnika, s oko 80 zaposlenih, a sigurno smo jedna od najorganiziranijih ustanova socijalne skrbi u Hrvatskoj, barem to govore svi oni koji nas mogu objektivno usporediti sa sličnim ustanovama. Doista smo mnogo truda i sredstava uložili u ovaj standard, pokušavajući cijenu usluge održati na minimalnoj razini. Još jednom vam čestitam rođendan i želim vam puno pozitivnih emocija u ovoj sretnoj kući." Posebnost naše svečanosti bio je program učenika 3.C razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski koji su govorili o brizi za starije, a u ostatku programa sudjelovali su Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice i domska recitatorska grupa.

Galerija fotografija

 

Podjela nagrada pobjednicima Turnira Nada

Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 09:32

 

Zahvaljujući našim sponzorima, pobjednicima Turnira Nada podijelili smo vrijedne nagrade. Još jednom čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo se sponzorima!

Galerija fotografija

 

Druženje s volonterima Mladeži HDZ-a KCKŽŽ

Written by Dom Koprivnica Friday, 05 April 2019 09:16

 

Volonteri Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Koprivničko-križevačke županije družili su se s našim korisnicima na bolničkom i stambenom dijelu.

Galerija fotografija

 

Proslava rođendana korisnika u ožujku

Written by Dom Koprivnica Thursday, 21 March 2019 13:04

 

Naši korisnici rođeni u ožujku proslavili su rođendane uz svoje najmilije!

Galerija fotografija

 

Page 7 of 97

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting