Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Obilježavanje Dana sjećanja na Vukovar

Last Updated on Friday, 16 November 2018 13:31 Written by Dom Koprivnica Friday, 16 November 2018 13:25

Prigodnim programom obilježili smo Dan sjećanja na Vukovar. Nastupili su Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod vodstvom Ane Pleskalt i domska recitatorska grupa. Posebna gošća bila je gospođa Marija Terek, rodom iz Baranje, a koja je sudjelovala u obrani Vukovara i pomagala unesrećenima u vukovarskoj bolnici. Nakon programa zapalili smo lampaše i pomolili se kod Vučedolske golubice na Lenišću.

Galerija fotografija

 

"Igre, priče, sjećanja"

Last Updated on Thursday, 15 November 2018 15:25 Written by Dom Koprivnica Thursday, 15 November 2018 15:18

U suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Fran Galović, i ove smo godine sudjelovali na tradicionalnom susretu "Igre, priče, sjećanja". Naši korisnici zajedno s djecom iz Dječjeg vrtića Sveti Josip pričali su priče, igrali stare igre te zajedno pogledali digitalizirane slikovnice.

Galerija fotografija

 

Proslava Martinja

Last Updated on Monday, 12 November 2018 12:15 Written by Dom Koprivnica Monday, 12 November 2018 12:09

U petak smo proslavili Martinje. U programu je sudjelovao Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod vodstvom Ane Pleskalt te domska recitatorska grupa. Sveti Martin je bio Drago Pocrnja, a kuma naša Verica Šarlija. Uz pjesmu, ples i prigodan ručak družili smo se cijelo popodne, a kako nam je bilo možete pogledati u galeriji!

Galerija fotografija

 

Izlet članova SSZSSH u Vukovar

Written by Dom Koprivnica Friday, 09 November 2018 13:34

Predstavnici Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske organizirali su za svoje članove iz Doma izlet u Vukovar. Posjetili su sve znamenitosti grada Vukovara i na kraju se vozili brodom prekrasnim Dunavom.

Galerija fotografija

 

 

 

Konferencija za medije u sklopu projekta "Ruka podrške"

Written by Dom Koprivnica Friday, 09 November 2018 09:47

U četvrtak, 8.11. u prostorima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je konferencija za medije u sklopu projekta "Ruka podrške". Na konferenciji je predstavljeno 30 žena - članica ciljane grupe koje su 1.11.2018. započele s radom na projektu. Prisutnima su se obratili ispred nositelja projekta predsjednica Kluba za starije osobe „Mariška“ Valentina Čadavec i voditelj projekta Marko Gregur te predstavnici partnera, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, predstojnica Područnog ureda Križevci, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Vesna Kuterovac i ravnatelj centra za socijalnu skrb Koprivnica, Danijel Rušak. U sklopu Konferencije članicama ciljane grupe dodijeljena su uvjerenja o osposobljenosti za poslove njegovateljice, a uručile su ih ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Maja Holek i predsjednica Kluba, Valentina Čadavec. Projekt "Ruka podrške" financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a odobren je u iznosu od 4.978.646,23 kn bespovratnih sredatava za razdoblje od 30 mjeseci.

Galerija fotografija

 

Page 8 of 92

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting