Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Druženje s članovima Udruge Latice

Last Updated on Monday, 01 October 2018 14:43 Written by Dom Koprivnica Monday, 01 October 2018 14:39

 

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba u posjet su nam došli članovi Udruge Latice. Zajedno s našim korisnicima igrali su društvene igre i pikado i kuglanje, razgovarali i zabavljali se. Veselimo se ponovnom susretu!

Galerija fotografija

 

Edukativna tribina Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi KCKŽŽ

Last Updated on Monday, 01 October 2018 14:27 Written by Dom Koprivnica Monday, 01 October 2018 14:20

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba održana je još jedna u nizu edukativnih tribina Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije. Na tribini su sudjelovali predsjednik Savjeta, ujedno i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, ravnatelj CZSS Koprivnica Danijel Rušak, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vesna Križan, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo KCKŽŽ Draženka Vadla te predstavnica Pučkog otvorenog učilišta Robertina Zdjelar. Tribini je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima.

Galerija fotografija

 

"Djeca čitaju odraslima"

Written by Dom Koprivnica Monday, 01 October 2018 14:07

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, u posjet našim korisnicima došli su učenici 3.C razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski s učiteljicom Đurđicom Pošta. Učenici su pripremili i pročitali stihove o bakama i djedovima, dok su naši korisnici njima ispričali kako su oni proveli svoje djetinjstvo i kako im je bilo nekad u školi.

Galerija fotografija

 

Festival pjevača "50+"- 2. večer

Last Updated on Monday, 01 October 2018 14:11 Written by Dom Koprivnica Friday, 28 September 2018 12:45

Prema odluci stručnog žirija, prvo mjesto osvojio je Ivan Đopar s pjesmom Vjeruj u ljubav. Drugo mjesto pripalo je Blažu Lujiću iz Doma za starije i nemoćne osobe Slavonski Brod s pjesmom U mom selu širok šor, dok je treće mjesto pripalo Željku Hlišću iz Doma za starije osobe Maksimir s pjesmom Vrati se u Sorento. Posebnu pohvalu stručnog žirija za najbolju prirodnu impostaciju glasa dobila je Barbara Petras, dok je Katarina Hudiček osvojila posebnu pohvalu žirija za dugogodišnje njegovanje tradicijskog glazbenog izričaja. Prema žiriju publike, prvo mjesto osvojili su Zvonko Šilić i Božena Hundrić iz Doma za starije osobe Sveta Ana s pjesmom Neka cijeli ovaj svijet. Drugo mjesto pripalo je Mirku Jurkoviću iz Doma za starije osobe Bjelovar s pjesmom Lička kapo, dok je treće mjesto zauzeo Drago Pocrnja koji je izveo pjesmu Kad ja pođoh na Bembašu. Posebnu pohvalu žirija publike za najemotivniju izvedbu osvojila je Ljubica Mesarić s pjesmom Primi ove ruže. U pauzi je sve prisutne svojim nastupom počastio Ivica Pepelko.

Galerija fotografija

 

Festival pjevača "50+"- 1. večer

Written by Dom Koprivnica Wednesday, 26 September 2018 12:47

Već tradicionalno, 16. godinu zaredom, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, održana je prva večer Festivala "50+". Na prvoj večeri nastupili su izvođači s područja naše Koprivničko-križevačke županije. Prema procjeni stručnog žirija, prvo mjesto osvojila je Barbara Petras s pjesmom Neka cijeli ovaj svijet. Drugi je Zdenko Vujasinović koji je izveo pjesmu Moja paloma Blanka, dok je treće mjesto osvojio Ivan Đopar s pjesmom Vjeruj u ljubav. Milica Grubić dobila je posebnu pohvalu stručnog žirija za uspješni kontinuirani nastup, dok su Franjo Strehovec i Ana Mustafa proglašeni najboljim duetom večeri. Publika je pak najboljom proglasila Ljubicu Mesarić s pjesmom Primi ove ruže. Drugo mjesto osvojio je Drago Pocrnja s pjesmom Kad ja dođoh na Bembašu, a treće mjesto pripalo je Mariji Terek koja je izvela pjesmu Golubica bijela. Posebnu pohvalu žirija publike dobila je Božica Šajković s pjesmom Oj mjeseče zvijezdo sjajna. Čestitamo svim izvođačima!

Galerija fotografija

 

Page 9 of 89

«StartPrev12345678910NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting