Ima jedan dom sred grada, u njem mir i radost vlada,

ovdje svatko je pozdravljen i nitko nije tu osamljen.

 

http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/939216domum1.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/153160domum2.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/987950domum3.jpg http://dom-kc.hr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/910486vodoskok.jpg

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Čitanje priča Zvonimira Tomca

Last Updated on Friday, 04 January 2013 07:17 Written by Dom Koprivnica Friday, 04 January 2013 07:09

U četvrtak su se naši korisnici okupili na već tradicionalnom čitanju priča Zvonimira Tomca. "Kamengrad i zumbuli" naslov je priče koja opisuje slavnu povijest našeg kraja koja je već i pomalo zaboravljena, no još uvijek postoje ljudi poput g. Tomca koji su je uspjeli spasiti od zaborava. Zvonimir Tomac drag je gost u našem Domu, gdje je gostovao više puta, predstavljajući svoje literarne i likovne radove.

 

Druženje učenika OŠ Antun N. Gostovinski s korisnicima Doma

Last Updated on Wednesday, 02 January 2013 13:16 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 02 January 2013 12:54

Učenici Osnovne škole Anutn Nemčić Gostovinski posjetili su korisnike Doma povodom uspješne zajedničke suradnje na projektu Škole "Obitelj u srcu djeteta - djete u srcu škole" koji je dobio Pohvalu Koordinacijskog odbora akcije Gradovi i općine prijatelji djece. U razrednom projektu sudjelovalo je 26 učenika, njihovi roditelji, bake i djedovi te članice Kluba za starije osobe Mariška, korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i policijski službenici PU Koprivničko-kruževačke. Cjelokupan projekt doprinosi promicanju humanih vrednota, poboljšanju kvalitete života starijih osoba, uči djecu vrijednostima suživota sa starijima, toleranciji i prihvaćanju različitosti te promiče ekološku osvještenost učenika.

prema: http://osang-kc.hr/index.php/obavijesti3/477-pohvale-2-a-razrednom-odjelu

Galerija fotografija

 

Koncert Božić u Domu

Last Updated on Monday, 24 December 2012 06:00 Written by Dom Koprivnica Monday, 24 December 2012 05:51

U mnoštvu predblagdanskih događanja zasigurno jedan od najposjećenijih u Domu bio je božićni koncert Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika Koprivnica i recitatorske grupe. U ovom prigodnom programu izmjenjivala se pjesma i ples, čak su i naše zaposlenice zapjevale, a pomoć su dobile od publike uvjek spremne za pjesmu. Na kraju, ne smijemo zaboraviti ni posjet našeg božićnog anđela, Marka!

Galerija fotografija

 

Završna priredba Kluba Mariška i izložba radova likovne kolonije

Last Updated on Friday, 21 December 2012 08:00 Written by Dom Koprivnica Friday, 21 December 2012 07:45

Kao i na kraju svake godine, tako i ove Klub za starije osobe Mariška organizirao je prigodni program za sve svoje članove i suradnike Kluba koji su mogli uživati u predstavljanju svih sekcija Kluba. U sklopu programa predstavio se Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica, Vokalno-instrumentalni sastav Seniori, recitatorska, plesna i sportsko-rekreativna grupa. Nakon svečane večere okupljeni su se zabavljali uz podravske melodije, a otvorena je i izložba radova nastalih na likovnoj koloniji Jesen 2012. održane u 10. mjesecu. Svečanost je otvorio zamjenik župana za društvene djelatnosti Ivan Pal, a cijela večer je prošla u dobrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi.

 

Županova božićna čestitka

Last Updated on Wednesday, 19 December 2012 11:17 Written by Dom Koprivnica Wednesday, 19 December 2012 11:05

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren posjetio je korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Već tradicionalno, svake godine župan dolazi čestitati Božić i novu godinu korisnicima i zaposlenicima Doma. Ovaj put im je zaželio da blagdane provedu u miru, radosti, veselju i međusobnom razumijevanju. Uvijek toplo dočekan u Domu, župan je naglasio kako pri svakom posjetu Domu „napuni baterije“ zahvaljujući pozitivnoj atmosferi koja vlada u Domu. Korisnicima je donio i prigodne poklone, a oni su mu zahvalili pjevajući božićne pjesme.

Galerija fotografija

 

Page 86 of 89

«StartPrev818283848586878889NextEnd»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting